Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ecija Ojdanić s novom predstavom gostovat će u Čitluku

Hit predstava „Vla Vla Vlajland cabaret“ zagrebačkog kazališta Moruzgva, u kojoj Ecija Ojdanić utjelovljuje čistačicu Vlajnu, narodnu feministicu i zdravorazumsku heroinu, bit će izvedena 12. ožujka u Čitluku. Izvedbu predstave organizira Kulturno-informativni centar Čitluk, a početak izvedbe u Hotelu Brotnjo najavljen je za 20 sati. Ulaz na predstavu je slobodan.

Predstava kazališta Moruzgva – „Vla-Vla-Vlajland cabaret“, zapravo je nastavak hit koprodukcije kazališta Kerempuh i kazališta Moruzgva – „Cabaret preko veze“, koju je publika u Čitluku imala priliku pogledati ranije. U tom je cabaretu posebnu simpatiju publike privukao je lik Vlajne čistačice koja se na posebno smiješan način borila za svoju egzistenciju i u toj borbi doživjela razne spoznaje atipične za vlastitu stereotipnu poziciju. Naravno, sve u svrhu zabave i pouke publici.

U Vla Vla Vlajland cabaretu publika će imati priliku pratiti nove kulturološke nesporazume i melodramatske zavrzlame koje su Vlajnu snašle u Njemačkoj. Kao i svaki cabaret i ovaj je dramaturški prošaran satiričnim pjesmicama, a donosi osvrt i na aktualne teme.

Gostovanje u Čitluku dio je hercegovačke turneje koju je najavila sama Ecija Ojdanić:

WordPress Video Lightbox