Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Potpisan ugovor za rekonstrukciju i izgradnju zgrade Kulturno-informativnog centra Čitluk

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić danas je potpisao ugovor s grupom ponuditelja: G.P.B. d.o.o. Čitluk – CO Martinović d.o.o. Čitluk za rekonstrukciju i izgradnju zgrade Kulturno – informativnog centra Čitluk. Grupu ponuditelja na potpisivanju ugovora predstavljali su: Ivan Bevanda, direktor G.P.B. d.o.o. Čitluk, Stanislav Martinović, direktor CO Martinović d.o.o. Čitluk i Miroslav Marić, građevinski inženjer koji će biti voditelj gradilišta.

Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i izgradnji zgrade KIC-a Čitluk vrijedan je 1.747.629,00 KM, a izvođač radova potpisom ugovora obvezao se ugovorene radove izvesti u roku od 300 dana.

Projektom rekonstrukcije i nadogradnje predviđeno je uklanjanje većeg dijela postojećeg, te dogradnja novog dijela objekta, a nakon izvođenja radova zgrada Kulturno-informativnog centra Čitluk bit će višenamjenski objekt. Naime, planirano je da u zgradi KIC- a Čitluk nakon završetka projekta budu smještene višenamjenske dvorane, vijećnica, spomen soba za poginule branitelje, uredski prostori i ostali sadržaji.

Općina Čitluk sredstva za realizaciju ovog kapitalnog projekta osigurala je kroz kredit Razvojne banke BiH, što je dobilo jednoglasnu podršku vijećnica i vijećnika Općinskog vijeća Čitluk prilikom donošenja odluke o kreditnom zaduženju za realizaciju projekta rekonstrukcije i nadogradnje zgrade KIC-a Čitluk.

WordPress Video Lightbox