Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Dođite na „Ručak sa Udrugom Susret“

Caritas, Župa Krista Kralja Čitluk i Udruga Susret danas priređuju veliki humanitarni božićni koncert. Brojni izvođači potvrdili su svoj dolazak na čitlučki koncert koji prerasta u lijepu tradiciju, a među onima koji će nastupiti na Broćanskom trgu od 13 sati su: Mate Bulić, Jozo Vučić, Marko Bošnjak, Danijel Boto, Marin Previšić, Grupa Enigma, Grupa Brotnjo, Grupa Gabriel, Rock Grupa “Nešto Između”, Posebna vožnja, Mokarski tamburaši, Ine Tadić, Osnovna glazbena škola Brotnjo, HKUD sv. Marko – Vionica, Broćanski bećari, Klapa „Herceg“ Čitluk, Klapa „Mir“ Međugorje i Klapa “Bura”.

Uz nastup brojnih izvođača na čijem će se repertoaru naći najizvođenije božićne skladbe, na Broćanskom trgu bit će upriličen i dječji program uz maskote, prodaja umjetničkih djela, kao i prodaja hrane, pića, svježih kolača i torti.

Za veliki humanitarni koncert pripremljena je i tombola s vrijednim nagradama. Svi koji kupe tombolu po cijeni od 5 KM imati će priliku osvojiti neku od dvadesetak vrijednih nagrada među kojima svakako valja izdvojiti perilicu rublja, vrijedne poklon bonove i nakit.

Mnogo je onih kojima je potrebna naša pomoć pa je za očekivati da će biti mnogo i onih koji će kupnjom ulaznice po cijeni od 10 KM podržati ovu lijepu božićnu priču. Za uzvrat na Broćanskom trgu, na treću nedjelju adventa, dočekati će ih pravo blagdansko ozračje u kojem će se moći družiti s djecom s posebnim potrebama i njihovim roditeljima, te uživati u pjesmama i plesnim koreografijama sa blagdanskom tematikom.

Svi izvođači potrudit će se „dotaknuti dušu“ posjetitelja prekrasnim božićnim skladbama među kojima će zasigurno biti i skladbe s novog albuma božićnih pjesama Mate Bulića „Sretan Božić, moj narode“.

WordPress Video Lightbox