Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

HKUD Brotnjo podijelilo radost Božića s prijateljima

Članovi HKUD Brotnjo sinoć su kroz pjesmu, tradicionalne plesove i veselje iskazali radost zbog skorog dolaska Božića. U svečanom i veselom raspoloženju članovi HKUD Brotnjo za proslavu Isusovog rođenja priredili su tradicionalni „Božićni koncert“ na kojem su uz domaćine nastupili: Drim tim babe i Ćipa, HKUD Sv. Ante – Cim, ženska klapa Bura iz župe Gradina i Neretvanski bećari.

Marinko Bukovac, predsjednik HKUD Brotnjo na početku koncerta, održanog u Hotelu Brotnjo, poželio je svim posjetiteljima dobrodošlicu i predstavio program koncerta, nakon čega su uslijedili nastupi već spomenutih izvođača.

Posjetitelji koncerta tako su sinoć mogli uživati u gangi i bećarcu, igrama iz Hercegovine, Bunjevačkom momačkom kolu, klapskim izvedbama božićnih skladbi, „Kaubojskom plesu“ i ostalim točkama pripremljenim za trinaesti „Božićni koncert“ HKUD Brotnjo.

Zajedničkim nastupom na kraju koncerta izvođači su posjetiteljima zaželjeli sretan Božić, te obilje blagostanja i dobrog zdravlja u novoj godini, a nakon završetka koncerta prijateljevanje je nastavljeno na prigodnom domjenku.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.964798543667774.1073743027.252864094861226&type=1&l=c430491218

WordPress Video Lightbox