Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Crveni križ Čitluk završava treću akciju podjele hrane i higijenskih potrepština

Potaknut problemima uzrokovanim pojavom koronavirusa Crveni križ Čitluk je, uz redovne aktivnosti, od kraja ožujka do danas organizirao tri akcije u kojima su volonteri Crvenog križa Čitluk potrebitima podijelili pakete sa hranom i higijenskim potrepštinama.

Prva akcija održana je pred Uskrs, druga akcija bila je vezana za blagdan Sv. Josipa Radnika, a treća akcija završava u vremenu devetodnevne priprave za proslavu blagdana Sv. Ante. Žitelji Brotnja svojim su donacijama dali doprinos ovim akcijama, baš kao što su to također učinili Ured predsjedatelja Doma naroda Parlamenta FBiH Tomislava Martinovića, Federalni Crveni križ, gospodarstvenici i ostali donatori.

Ovih dana volonteri su ponovno posjetili obitelji koje nemaju dovoljno sredstava za svoje materijalne potrebe, starije osobe koje žive kao samci, obitelji s raznim zdravstvenim poteškoćama i druge potrebite kako bi im olakšali svakodnevnicu. Tijekom kućnih posjeta u lipnju volonteri su podijeli više od sedamdeset paketa a planirano je da akcija bude završena posjetom Udruzi Susret.

Kako smo doznali od Andrije Stojića, tajnika Crvenog križa Čitluk, na ovaj način završit će treća humanitarna akcija, nakon koje će Crveni križ Čitluk nastaviti s redovitim aktivnostima.

WordPress Video Lightbox