Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Četiri nogometašice ŽNK Brotnjo pozvane u zimske kampove reprezentacije BiH

Četiri nogometašice ŽNK Brotnjo iz Čitluka predstavit će se izbornicima WU-19 reprezentacije BiH i WU-15 reprezentacije BiH na okupljanjima spomenutih reprezentacija u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Elena Primorac od Dragan Jevtića, izbornika WU-19 reprezentacije BiH, dobila je poziv za sudjelovanje u zimskom kampu koji će se održati od 31. siječnja do 4. veljače.

Sretni smo i ponosni, kao i sama Elena, što smo dočekali poziv izbornika Dragana Jevtića u Kamp Trening centra BiH u Zenici u razdoblju od 31. siječnja do 4. veljače. Kamp će imati za svrhu da izbornik i suradnici vide prošireni kadar igračica, a kako bi u vrijeme COVIDA – 19 imali još bolju sliku o kvaliteti ove reprezentacije – poručili su iz ŽNK Brotnjo uz pohvale na račun Eleninih dosadašnjih nastupa.

Dobrim nastupima pozornost Ilije Lucića, izbornika WU-15 reprezentacije BiH, zaslužile su Manuela Barbarić, Lana Vlaho i Nikolina Lesko. One su također pozvane na reprezentativno okupljanje, a ženska nogometna reprezentacija BiH do petnaest godina okupit će se u Trening centru NS/FS BiH u Zenici od 5. do 9. veljače.

Radi se o djevojčicama koje su svojim radom na treninzima, već sa 13, odnosno 14 godina zaslužile veliku minutažu u našem klubu, a poziv će im donijeti veliko samopouzdanje za daljnji napredak. Ovo je još jedan dokaz kvalitetnog rada svih u klubu, klubu koji radi na svojoj promidžbi, promidžbi ženskog nogometa, ali i svog grada i BiH – istaknuli su iz ŽNK Brotnjo.

Inače, Marija Doko i Anđela Kolobarić ranije su iz ŽNK Brotnjo pozvane u futsal reprezentaciju BiH, a ŽNK Brotnjo je ovih dana započeo s pripremama za proljetni dio Prve ženske nogometna lige F BiH.

WordPress Video Lightbox