Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Broćanskim trgom odzvanjali pjesma i veselje

Veliki božićni humanitarni koncert održan je sinoć na Broćanskom trgu u Čitluku. Župni ured župe Krista Kralja i Udruga Susret tradicionalno su organizatori ovog koncerta, a kao i nekoliko ranijih godina u organizaciju su se uključile i Mama Brotnja.

Udruga Susret na ranije održanom božićnom sajmu i na sinoćnjem koncertu proslavila je svoj deseti rođendan. Tradicija održavanja božićnog humanitarnog koncerta nešto je kraća od djelovanja Udruge Susret, no od samog početka koncert je imao snažnu potporu među žiteljima Brotnja i izvođačima koji svake godine naprave odličnu zabavu.

Kralj dobre zabave zasigurno je Mate Bulić, koji je i sinoć potvrdio zašto ima mnogobrojne obožavatelje. Mate je na koncertu izveo neke od svojih svima dobro znanih hitova pa tako i pjesmu „Ja sam na te ponosan“. Ovu pjesmu Mate je izveo s Franom Peharom, a vidjevši kakva odlična atmosfera vlada na koncertu Mate se s pozornice spustio i među publiku.

Uz nastup Mate Bulića i Frane Pehara posjetitelji humanitarnog koncerta mogli su također uživati u nastupu Slavonije benda, Grupe Gabrijel, Grupe Enigma, Grupe Brotnjo, Broćanskih bećara, mješovite klape Speranza i trija mladih glazbenika: Marta, Maro i Ian.

Tijekom koncerta roditelji djece iza Udruge Susret pripremali su hranu za posjetitelje koncerta, dok su Mame Brotnja u prikupljanju sredstava za rad Udruge Susret sudjelovale prodajom raznovrsnih slastica.

WordPress Video Lightbox