Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Atletski savez BiH dodijelio Tomislavu Šegi specijalno priznanje za doprinos razvoju atletike u BiH

U Zenici je održana redovna izvještajna skupština Atletskog saveza BiH. Atletski klub Brotnjo, kao član nacionalnog saveza BiH prisustvovao je ovoj skupštini. Ono što je najvažnije za nas, naš klub Brotnjo, je dodjela priznanja koja se održala na toj skupštini. Naš direktor kluba Tomislav – Toni Šego dobio je specijalno priznanje za doprinos razvoju atletike u BiH, navodi se u priopćenju AK Brotnjo.

Gospodin Šego je od osnivanja atletskog kluba, prije 13 godina, pa sve do danas na funkciji direktora Atletskog kluba Brotnjo. Član je skupštine atletskog i federalnog saveza BiH. U ovih 13 godina zaslužan je za sve uspjehe Atletskog kluba Brotnjo, za atletiku u BiH a posebno za širenje atletike u Hercegovini.

Njegova najveća zasluga je pomoć u izgradnji infrastrukture. Za vrijeme njegovih mandata u BiH je napravljena atletska staza u Čitluku 2006. godine, a uz njegovu inicijativu i pomoć spomenuta staza je i obnovljena 2017 godine. Također je izgrađena i “mini” dvorana dužine 30 metara sa tartan podlogom, jamom za skok u dalj, pratećom teretanom i svim ostalim rekvizitima potrebnim za bavljenje i treniranje atletike.

U općini Čitluk stvoreni su svi uvjeti za vrhunsko treniranje, posebno je stvorena mogućnost za pripreme sportaša, a pogotovo atletičara i reprezentativaca BiH. Atletski klub Brotnjo 13 godina uspješno organizira međunarodni atletski miting za sve uzrasne kategorije na čijem čelu je i gospodin Šego. Cilj ovog memorijala je upravo širenje i popularizacija atletike u BiH i šire.

Ovim putem želim se zahvalit na dodijeljenom priznanju, a posebno članovima Atletskog kluba Brotnjo, Upravi kluba s predsjednikom gospodinom Marinom Barbarićem, stoji u priopćenju AK Brotnjo.

WordPress Video Lightbox