Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Addiko banka donirala namještaj Osnovnoj školi Bijakovići

Stanka Trubarac, voditeljica poslovnice Addiko banke i Marija Filipović, savjetnica za prodaju proizvoda u čitlučkoj poslovnici Addiko banke, uručile su danas Ivanu Ostojiću, ravnatelju Osnovne škole Bijakovići, donaciju namještaja namijenjenog Osnovnoj školi Bijakovići.

Addiko banka u fokusu svoje strategije društvenog odgovora poslovanja ima aktivnosti usmjerene na dobrobit lokalne zajednice u kojoj posluje a škole i druge institucije koje brinu o djeci su pouzdan partner u provedbi ove strategije. Donirajući ormare Osnovnoj školi Bijakovići, Addiko banka – poslovnica Čitluk nastavila je s već ranije započetom praksom pružanja podrške obrazovanju djece.

Nakon uručenja donacije, u uredu ravnatelja održan je sastanak na kojem su predstavnice Addiko banke istaknule da donacijom namještaja žele doprinijeti stvaranju ugodnijeg prostora za učenike i zaposlenike OŠ Bijakovići, na čemu im se ravnatelj Ivan Ostojić srdačno zahvalio.

Zajednički sastanka predstavnice Addiko banke i ravnatelj OŠ Bijakovići zaključili su izrazivši uvjerenje u nastavak uspješne suradnje i u budućnosti.

WordPress Video Lightbox