Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Predstavnici Općine Čitluk i Koprivničko-križevačke županije razgovarali o suradnji

Općina Čitluk i Grad Križevci 2007. godine zaključili su Sporazum o suradnji, kojim je uspostavljena trajna suradnja i prijateljstvo između ove dvije jedinice lokalne samouprave. Ovako započeto prijateljstvo iz godine u godinu je sve veće a uspješnoj suradnji uvelike doprinose česti zajednički sastanci na kojima se dogovaraju zajedničke aktivnosti.

Takav sastanak održan je danas u Urednu načelnika općine Čitluk. Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan sa svojim suradnicima ugostili su predstavnike Koprivničko-križevačke županije predvođene županom Darkom Korenom, uz kojeg su sastanku također nazočili: Branko Hrg, zastupnik u Saboru Republike Hrvatske i bivši gradonačelnik prijateljskih Križevaca, Darko Masnec, pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Koprivničko-križevačke županije, Krunoslav Vitelj, direktor Županijske komore Koprivnica i Božo Barać, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Sudionici sastanka u ugodnoj su i prijateljskoj atmosferi razgovarali o međusobnoj suradnji, o mogućim projektima prekogranične suradnje i povlačenju sredstava iz EU fondova, kao i o drugim značajnim temama vezanim za gospodarsku i kulturnu suradnju.

Županija Koprivničko-križevačka, Županijska komora Koprivnica i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije redoviti su izlagači i gosti na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostar, dok izaslanstvo Općine Čitluk svake godine posjeti Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.

WordPress Video Lightbox