Ivana Prga i Ante Gagro dvostruki prvaci Dalmacije

Ispis

atletikaAtletsko prvenstvo Dalmacije u svim uzrasnim kategorijama održano je 10. lipnja u Splitu. Na prvenstvu čiji je organizator bio Atletski klub Split nastupili su i atletičari Atletskog kluba Brotnjo. Atletičarke i atletičari AK Brotnjo na prvenstvu su ostvarili odlične rezultate te su se s Prvenstva Dalmacije vratili s osvojenih jedanaest medalja.


Juniorka Ivana Prga u Splitu je postala prvakinja Dalmacije u troskoku i u utrci na 100 metara s preponama, dok je Ante Gagro bio odličan u bacačkim disciplinama za mlađe kadete. Gagro je osvojio naslov prvaka Dalmacije u bacanju kugle i bacanju diska, a naslov prvaka Dalmacije osvojili su također: Filip Kozina i Blago Martinović. Kadet Filip Kozina osvojio je prvo mjesto u skoku u dalj, a Blago Martinocić u utrci na 60 metara za mlađe kadete.

Na spomenutom prvenstvu Josipa Dragićević osvojila je drugo mjesto u skoku u dalj za seniorke, dok su srebrene medalje također osvojili: Gabrijel Gagro i Katarina Prusina. Gagro je osvojio drugo mjesto u utrci na 100 metara s preponama (kadeti), a Prusina u utrci na 600 metara (kadetkinje).

Gabrijel Gagro, osvojivši treće mjesto, postigao je zapažen rezultat i u skoku u dalja, dok je kadet Ivan Petrović osvojio treće mjesto u utrci na 100 metara.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537