FOTO: MNK Brotnjo Premier SK – MNK Salines 10:6

Ispis

futsal U ovosezonskom oproštaju od domaće publike, igrači MNK Brotnjo Premier SK postigli su deset pogodaka i svladali MNK Salines 10:6. Luka Suton postigao je pet pogodaka u utakmici pretposljednjeg kola „Lige za opstanak“ Premijer futsal lige BiH, njegov suigrač Marko Grgić postigao je hat-trick, dok su Kristijan Pantić i Ivan Marković po jednom pogađali mrežu Salinesa.

Amir Zulić postigao je dva pogotka za Salines, a za gostujuću momčad u strijelce su se također upisali: Armin Imšić, Denis Isanović, Ermin Rizvanović i Edin Muratović.

Utakmica u Čitluku počela je odlično za MNK Brotnjo Premier SK, domaća momčad u desetak minuta prvog poluvremena postigla je četiri pogotka, nakon čega je do kraja poluvremena postigla još tri, uz jedan primljeni pogodak.

Otvaranje drugog poluvremena pripalo je igračima MNK Salines, koji su postigli tri pogotka u nizu, no Brotnjo je danas bila daleko raspoloženija momčad od gostiju, a domaći igrači potvrdili su to i do kraja utakmice koja je u konačnici završila rezultatom MNK Brotnjo Premier SK – MNK Salines 10:6.

MNK Brotnjo Premier SK: Ivanković, Nevistić, Suton, Granić, Pantić, Medić, Galić, Dujmović, Čilić, Grgić, Marković, Kozarić.

MNK Salines: Fazlić, Imšić, Omerašević, Isanović, Muratović, Rizvanović, E. Muratović, Zulić.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

 

Brotnjo pobjedu proslavilo na zajedničkoj večeri

Nakon utakmice protivi MNK Salines, igrači, članovi Uprave na čelu s predsjednikom Zlatkom Jarkićem pobjedu su proslavili na zajedničkoj večeri. MNK Brotnjo Premier SK na večeru održanu u SC Jarkić pozvao je i goste među kojima je bio i načelnik općine Čitluk Marin Radišić. A proslava pobijede ujedno je potvrda dobre atmosfere u MNK Brotnjo Premier SK kojoj su svojim angažmanom doprinijeli članovi Uprave, ali i igrački kadar koji je u borbi za ostanak u Premijer futsal ligi BiH osnažen kvalitetnim pojačanjima.

Djelić atmosfere sa slavljeničke večere, održane nakon ovosezonskog oproštaja od domaće publike možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537