Fra Mika Stojić: Nećemo se umoriti, nastavit ćemo pomagati bolesnicima

Ispis

skupštinaSinoć je u dvorani Pastoralnog centra u Čerinu održana godišnja skupština Humanitarne udruge „Fra Didak Buntić“. Nazočnim na skupštini o radu udruge koja pomaže bolesnicima na prostoru Brotnja i šire, iznajmljujući besplatno razna pomagala za bolesnike, govorili su fra Miljenko Mika Stojić, predsjednik HU „Fra Didak Buntić“, i Pero Petrušić, tajnik HU „Fra Didak Buntić“.

Predsjednik i tajnih HU „Fra Didak Buntić“ na skupštini su podnijeli izvješće o svim aktivnostima vezanim za Udrugu, te su se također zahvalili svim podupirateljima i donatorima HU „Fra Didak Buntić“ naglasivši kako je svaka donacija važna i hvalevrijedna.

Govoreći o radu Udruge, fra Miljenko Mika Stojić naglasio je i da HU „Fra Didak Buntić“ uspješno surađuje s Humanitarnom organizacijom Međugorje - MIR, te s Udrugom „Kap ljubavi“ iz Tomislavgrada i Humanitarnom udrugom „Fra Mladen Hrkać“ iz Širokog Brijega.

- Nećemo se umoriti, nastavit ćemo pomagati bolesnicima – zaključio je fra Miljenko Mika Stojić.

Pomoć Udruzi u njenom radu članovi su sinoć pružili uplatom godišnje članarine, a velike pomoć HU „Fra Didak Buntić“ su i donacije bilo da je riječ o novčanim donacijama ili o medicinskim pomagalima.

Tako su primjerice Ivica Đurašin i Lidija Đurašin (r. Dugandžić) iz Stuttgarta Udruzi darovali 7 kreveta na električno podešavanje, a u Udruzi u skoro vrijeme očekuju i donaciju 9 invalidskih kolica iz Švicarske, koja je već dogovorena.

Fotogaleriju možete pogeldati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537