Brotnjo kao lijepa i topla sredina razlog je uspjeha Udruge Susret

Ispis

koncertUdruga Susret u suradnji sa Župom Krista Kralja Čitluk organizirala je sinoć na Broćanskom trgu veliki humanitarni božićni koncert. Božićni humanitarni koncert drugu godinu zaredom održan je na Broćanskom trgu, gdje su posjetitelji koncert, unatoč hladnoći, imali priliku osjetiti pravo blagdansko ozračje, te se u takvom ozračju družiti sa djecom s posebnim potrebama i njihovim roditeljima.

Za četvrti koncert ovakve vrste u organizaciji Udruge Susret i čitlučke župe prodavale su se ulaznice po pristupačnim cijenama, a kako bi organizatori koncerta ostvarili što veći prihod za Udrugu Susret i potrebite, roditelji iz Udruge Susret na trgu su organizirali prodaju hrane i pića.

Svojim nastupom koncert je otvorila grupa „Brotnjo“ a nakon njih svoje nastupe na pozornicu imale su članice plesne skupine „Studio Pokret“, te Ine Tadić i Hercegovački bećari.  U svoj repertoar izvođači su se trudili uvrstit što je više moguće pjesama i plesnih koreografija sa blagdanskom tematikom kako bi za posjetitelje koncerta stvorili što bolje ozračje.

Svim posjetiteljima i izvođačima na koncertu su se zahvalili predsjednica Udruge Susret Jasminka Vasilj i župnik Župe Krista Kralja Čitluk fra Miro Šego. Obraćajući se okupljenima predsjednica Udruge Susret je kazala:

- Hvala vam od srca što ste došli i što ste se odazvali našem pozivu. Mene često pitaju kako to da imamo ovoliko uspjeha – naša Udruga ima uspjeha jer živi u jednoj toploj i lijepoj sredini. Čestitam vam svima Božić i želim vam puno sreće i zdravlja u novoj 2017. godini.

Čestitkama za nadolazeće blagdane priključio se i fra Miro Šego, a župnik je također kazao da će župna zajednica u Čitluku uvijek podržati plemenite projekte.

- Doista, u onom što Udruga Susret želi, planira i sve što ima nakanu činiti u svome radu, mi smo tu kao zajednica i kao Župa njima podrška. U ovome slučaju kao podrška u ovom projektu i ovom prigodom svima vama zahvaljujemo koji ste večeras ovdje i svima onima koji su kupnjom ulaznice dali svoj doprinos da ova akcija bude uspješna – poručio je fra Miro Šego, župnik župe Krista Kralja Čitluk.

Nakon fra Mirinog obraćanja okupljenima koncert, čiji je program vodila novinarka Suzana Bošnjak, nastavljen je nastupom zbora Prijatelji, iza kojeg su se nizali nastupi grupe „Enigma“, Joze Vučića, grupe Nešto Između, Tamburaškog sastava FM, Frame Čitluk, Danijela Bote i grupe „Gabriel“.

Božićne pjesme i predblagdansko druženje na Broćanskom trgu posebno toplinom je ispunilo srca svih posjetitelja koncerta, s kojeg djelić atmosfere možete pogledati u FOTOGALERIJI.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537