Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Zlato i četiri srebra za Brotnjake

Proteklog vikenda u Živinicama je održano Pojedinačno prvenstvo u boksu Lige Federacije BiH za sve kategorije. Nakon trodnevnog izazovnog natjecanja, Brotnjaci su se kući vratili s jednom zlatnom i četiri srebrene medalje.

Ispred Boksačkog kluba “Brotnjo” Čitluk zlatom se okitio Ante Soldo, dok su srebreni bili Luka Barbarić, Kristijan Čuljak, Tomislav Prskalo i David Bevanda.

U pratnji trenera Rafaela Pervana i Vjekoslava Bošnjaka naši mladi sportaši ponovno su pokazali kvalitetu koja proizlazi iz kontinuiranog rada i truda.

„Čestitamo momcima na medaljama. U jakoj konkurenciji pokazali su snagu i smirenost u ključnim trenucima. Vjerujemo u njihov uspjeh, ulažemo puno truda i rada u svakoga člana i svaki njihov uspjeh nas izuzetno veseli“, kazao je predsjednik kluba i trener Vjekoslav Bošnjak.

Uprava kluba zahvaljuje se sponzoru Street Kebab Čitluk koji im je financijski potpomogao u realizaciji odlaska na turnir u Živinice.

„Također zahvaljujemo i našim stalnim sponzorima Općini Čitluk i Sportskom savezu Brotnja kao i ostalim prijateljima kluba koji redovito potpomažu naš rad i prate nas na natjecanjima“, naglasio je potpredsjednik kluba i trener Rafael Pervan.

Iz BK Brotnja navode kako su upisi novih članova u tijeku i pozivaju sve mlade koji vole boks da im se pridruže.

Brotnjo.info

WordPress Video Lightbox