Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Zbog radova mijenja se režim odvijanja prometa na dijelu regionalne ceste R-425a

Na dijelu regionalne ceste R-425a na kojemu su u tijeku radovi na rehabilitaciji ceste, točnije na „dionica /Tromeđa- Zvirovići/- dionica II od profila P385 – P391, kružno raskrižje Atlas i dionica lll od profila P53-P40“ u dane 16., 17. i 18. prosinca doći će do izmjene režima prometa zbog postavljanja nosivog sloja asfalta. Izvođač radova nosivi sloj asfalta postavljat će istovremeno u cijeloj poprečnoj širini prometnice te će stoga promet na spomenutom dijelu regionalne ceste biti obustavljen u potpunosti u vremenu od 7.30 do 18 sati.

Za vrijeme izvođenja asfalterskih radova na rehabilitaciji regionalne ceste R-425a režim prometa bit će izmijenjen na način da će se na raskrižju u Miletini (prije mosta) promet iz pravca Čapljine i čvora Zvirovići preusmjeravati na alternativni pravac koji prolazi ispod brda Križevac, a iz pravca Čitluka prema Čapljini na alternativni pravac kroz Baraće, pored restorana Zagreb i pravcem Međugorje – Podkriževac – Zvirovići.

Izmjenu režima prometa odobrilo je Ministarstvo prometa i veza HNŽ na zahtjev KTM Brina d.o.o. Posušje. Izvođač radova u suradnji s PU Mostar (PS Čitluk) i PU Čapljina, čiji će pripadnici vršiti kontrolu prometa, postavit će odgovarajuću prometnu signalizaciju.

Vozači će o izmjeni režima odvijanja prometa biti obavješteni i putem sredstava javnog informiranja.

WordPress Video Lightbox