Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Zbog asfaltiranja najavljena obustava prometa

Na dionici regionalne ceste R-425a, od kompleksa Bungalovi do benzinske crpke Oil Međugorje, 10. kolovoza započet će postavljanje nosivog asfaltnog sloja zbog čega je najavljena obustava prometa. Zbog navedenih radova izmijenjeni režim prometa bit će na snazi od 10. do 12. kolovoza, a režim prometovanja bit će izmijenjen na dionici most Miletina – križanje Atlas i to na način da će na ovoj dionici vrijediti potpuna obustava prometa u vremenu od 07.30 do 18 sati u dane 10., 11. i 12. kolovoza.

Za vrijeme izvođenja radova (od 07.30 do 18 sati) promet iz pravca Čapljine i sa autoceste preusmjeravat će se na alternativni pravac prema Podbrdu na križanju u Miletini (prije mosta), a iz pravca Čitluka u smjeru Čapljine i smjeru autoceste alternativnim pravcem Tromeđa – Mostarska vrata (Ljubuški)-Čapljina (Trebižat) i pravcem Međugorje – Podbrdo – Zvirovići.

PU Mostar (PS Čitluk) vršit će kontrolu pridržavanja izmijenjenog ražima prometa, dok će izvođač radova vozače o izmijenjenoj regulaciji prometa obavijestiti postavljanjem odgovarajuće prometne signalizacije.

Postavljanje nosivog sloja na dionici od kompleksa Bungalovi do benzinske crpke Oil Međugorje izvodit će se u istovremeno u cijeloj poprečnoj širini prometnice kako bi se postigla što bolja zbijenost i ravnost nosivog sloja asfalta.

WordPress Video Lightbox