Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Prijem kod načelnika općine Čitluk za sedam doktora medicine

Sedam doktora medicine s područja općine Čitluk koji su u ovoj godini završili studij medicine danas je u svom uredu ugostio Marin Radišić, načelnik općine Čitluk. Dakle, općina Čitluk odnedavno je bogatija za sedam mladih doktora medicine, a to su: Antonija Zovko, Andrea Pehar, Jure Stojić, Josip Volarić, Ivo Ostojić, Ruža Ćorić i Daniel Vučić.

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić mladim je doktorima medicine na današnjem prijemu čestitao na uspjesima tijekom studija i njegovom uspješnom završetku te je istaknuo činjenicu da se i mnogo veće sredine ne mogu pohvaliti sa sedam doktora medicine koji su ovaj zahtjevni fakultet završili s tako mnogo uspjeha i u kratkom roku.

Uz čestitke na ostvarenim uspjesima načelnik Radišić je sa doktorima medicine razgovarao i o njihovim planovima za budućnost. Nakon što su mladi doktori medicine predstavili svoje planove za budućnost, načelnik općine Čitluk Marin Radišić im je poželio mnogo uspjeha i kazao kako očekuje da će upravo oni svojom stručnoću, znanjem i zalaganjem biti primjer drugima.

WordPress Video Lightbox