Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Završena obnova zgrade područne osnovne škole u Služnju

Projekt rekonstrukcije zgrade Područne osnovne škole Služnj je završen, a područnu osnovnu školu u Služnju danas su u društvu ravnatelja Marina Kapulara posjetili: Tomislav Martinović, dopredsjednik Skupštine HNŽ, Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, Danijel Ćavar, vijećnik OV Čitluk, Franjo Turudić, predsjednik MZ Služanj i Ante Ćorić iz JP Broting.

Tijekom posjeta spomenuti su razgledali zgradu područne škole na kojoj je u okviru projekta rekonstrukcije izmijenjeno cjelokupno krovište, urađena nova fasada i postavljeni novi otvori te su nakratko posjetili učionice u kojima će ove godine nastavu pohađati osamnaest učenika.

Nakon razgledavanja svi nazočni su izrazili zadovoljstvo zbog realizacije projekta rekonstrukcije zgrade područne osnovne škole u Služnju te su najavili da će uskoro biti uređeno školsko dvorište.

Uređenjem školskog dvorišta planirano je olakšati pristup učenika školi, ali i izgraditi dječje igralište koje bi se moglo koristiti za izvođenje nastave tjelesnog odgoja.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1148024572011836&type=1&l=e32bfc430c

WordPress Video Lightbox