Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Završena druga faza izrade adresnog registra na području općine Čitluk

Aktivnosti vezane za drugu fazu uspostave adresnog registra na području općine Čitluk su završene. U okviru druge faze ovog projekta djelatnici poduzeća za geodetske poslove „Geometrika“ iz Gruda pripadajućim tablama s nazivom naseljenog mjesta označili su 26 naseljenih mjesta, dok su na 2511 objekata postavljeni kućni brojevi.

Druga faza projekta odnosila se uglavnom na poslove neposrednog označavanja i izradu odgovarajućeg registra o izvršenom označavanju na području gospodarskih zona i naseljenih mjesta koja nisu bila obuhvaćena prvom fazom realizacije ovog projekta, kada je Općina Čitluk u suradnji s Federalnom upravom za geodetske i imovinsko-pravne poslove, Županijskom upravom za geodetsko i imovinsko-pravne poslove i Projektom CILAP označila ulice i trgove, te kuće kućnim brojevima na području Međugorja, Bijakovića i Čitluka.

Postavljenje tabla s nazivima naseljenih mjesta i postavljanje kućnih brojeva provedeno je sukladno odluci Općinskog vijeća Čitluk, a u drugoj fazi projekta označavanje je provedeno na području: Biletić Polja, Biletić Brda, Blizanaca, Čalića, Čerina, Dobrog Sela, Donje Blatnice, Donji Hamzića, Donjeg Malog Ograđenika, Donjeg Velikog Ograđenika, Dragićine, Gornje Blatnice, Gornji Hamzića, Gornjeg Malog Ograđenika, Gornjeg Velikog Ograđenika, Gradnića, Krehin Graca, Krućevića, Mostarskog Cerna, Paoče, Potpolja, Služnja, Tepačkog polja, Tepčića, Vidovića, Vionice i gospodarskih zona.

Postavljanjem kućnih brojeva u svim naseljenim mjestima općine Čitluk završene je projekt označavanja i same aktivnosti na terenu, dok osobe koje do sada nisu preuzele kućne brojeve isto mogu učiniti u Službi za geodetske i imovinsko-pravne poslove, ured br. 16 u zgradi Općine Čitluk.

WordPress Video Lightbox