Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Započela obnova Doma zdravlja Čitluk

Ovih dana započela je obnova Doma zdravlja Čitluk u sklopu Projekta energetske učinkovitosti za BiH (BEEP). Projekt provodi Vlada Hercegovačko-neretvanske županije u suradnji sa Federalnim ministarstvom prostornog uređenja putem Jedinice za implementaciju projekata, iz kreditnih sredstava Svjetske banke.

Cilj projekta je utopljavanje javnih objekata, što podrazumijeva termoizolaciju zidova i krovova, zamjenu fasadnih otvora, zamjenu rasvjetnih tijela energetski učinkovitijima.

Projekt utopljavanja Doma zdravlja Čitluk podržan je i od strane Općine Čitluk koja je uz potporu Federalnog ministarstva prostornog uređenja osigurala dodatna sredstva za rekonstrukciju dijela krovišta.

Implementacija mjera energetske učinkovitosti, osim ekonomskih ušteda, doprinosi i smanjenju emisija ugljičnog dioksida, odnosno zaštiti okoliša, ali i povećanju ugodnosti u objektima, što je posebno važno uzimajući u obzir profil korisnika javne ustanove DZ Čitluk. Topliji i ugodniji objekti nude bolje uvjete kako djelatnicima, tako i svim korisnicima zdravstvenih usluga koje pruža ova ustanova.

 

WordPress Video Lightbox