Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vrijedna donacija tvrtke Union Foods uručena SŠ dr. fra Slavka Barbarića

Društveno odgovorno poslovanje odavno je prepoznato kao neizostavan dio i ključna premisa poslovnog svijeta. Opće dobro pri generiranju profita i etika poduzeća pridonose suradnji različitih sektora i utječu na dugoročne promjene u društvu. Naime, jučer je u Srednjoj školi dr. fra Slavka Barbarića potpisan ugovor i realizirana donacija tvrtke Union Foods d. o. o. Čitluk, koja je školi donirala nove procesore u vrijednosti od 10.000 KM.

Budući da brz razvoj informacijske tehnologije zahtijeva stalno usavršavanje i ulaganje, tvrtka je kupila procesore i informatičke kabinete opremila naprednijim računalnim komponentama kako bi učinkovitost rada profesora i kvaliteta znanja učenika bile na visokoj razini. Osim na nastavu informatike i računalstva, modernizacija informatičkih učionica utjecat će i na cjelokupan rad škole i stvaranje izvrsnosti.

Vodeći računa o javnosti djelovanja, ovim putem zahvaljujemo vlasniku Union Foodsa, gospodinu Vlatku Barbariću, na dobroj volji i nesebičnoj pomoći te gospođici Mirni Barbarić koja je u ime tvrtke posjetila školu. Zahvaljujemo što su u svoje poslovne odluke uključili našu školu i učenike svjesni da briga o povezivanju korporacijskog i obrazovnog područja osnažuje životnu sredinu u kojoj zajednički djelujemo u korist djece, odnosno budućnosti.

ravnateljica Adela Škutor, prof / Srednja škola dr. fra Slavka Barbarića

WordPress Video Lightbox