Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Vijeće mladih općine Čitluk priprema oslikavanje „Zida ponosa“

Vijeće mladih općine Čitluk u suradnji s Broćanskom udrugom mladih BRUM izvodi svoj prvi projekt-oslikavanje zida ispred Osnovne škole fra Didaka Buntića u sklopu obilježavanja 26. obljetnice pada grada Vukovara. U tu svrhu će duž zida ispred OŠ fra Didaka Buntića biti iscrtan natpis „Vukovar“ kako bi na prikladan način odali počast palim braniteljima.

Akcija oslikavanja spomenutog zida će se održati u subotu, 18. 11. 2017. godine, na obljetnicu pada grada Vukovara. Ukoliko vremenske prilike ne budu pogodne za izvođenje projekta, izvođenje istog će se odgoditi za neki drugi dan. Za izvođenje projekta – oslikavanje natpisa „Vukovar“ smo dobili svesrdnu podršku Općine Čitluk koja će u potpunosti financirati projekt te se ovim putem uistinu zahvaljujemo na izdvajanju potrebnih sredstava – navodi se u priopćenju Vijeća mladih općine Čitluk.

Danas su članovi Vijeća mladih općine Čitluk započeli prvu fazu spomenutog projekta, a to je čišćenje površine na kojoj će biti iscrtan natpis „Vukovar“ s vodotornjem. Mladi su zajedničkim snagama očistili spomenuti zid kako bi sve bilo spremno za oslikavanje u subotu, i prikladno odavanje počasti poginulim braniteljima.

WordPress Video Lightbox