Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

VIDEO: Nova javna rasvjeta uz magistralnu cestu M 17.4 u Potpolju puštena u rad

Dio magistralne ceste M 17.4 od mosta u Potpolju do kružnog toka dobio je novu javnu rasvjetu. Javna rasvjeta na spomenutoj dionici magistralne ceste izgrađena je u okviru projekta: „Izgradnja javne rasvjete uz magistralnu prometnicu: most Potpolje-kružni tok Lovački”.

U okviru ovog projekta uz postavljanje 28 desetmetarskih stupova i svjetiljki, izvršena je zamjena postojećih svjetiljki energetski učinkovitijim LED svjetiljkama na dionici izlaz iz Čitluka-most Potpolje uz što je također postavljena LED rasvjeta sportskog centra-malonogometnog igrališta u Potpolju.

Za potrebe realizacije navedenih radova postavljena su ukupno 54 LED rasvjetna tijela te ukupna vrijednost radova iznosi 150.407,01 KM. Izvođač radova bila tvrtka Unis Telekomunikacije d.d. Mostar, a sve u skladu s okvirnim sporazumom koji su Općina Čitluk i Unis Telekomunikacije sklopili nakon provedenog postupka javne nabave.

Općina Čitluk kroz projekt postavljanja javne rasvjete imala je za cilj na kvalitetan način osvijetliti jako frekventnu javnu prometnicu i na taj način povećati stupanj sigurnosti odvijanja prometa noću.

WordPress Video Lightbox