Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Uplatom novčanih sredstava te donacijom medicinske i zaštitne opreme možete pomoći rad Doma zdravlja Čitluk

Obavještavamo sve korisnike usluga da će Dom zdravlja Čitluk od ponedjeljka, 30.03.2020. godine zbog nastale situacije s pandemijom koronavirusa usluge pružati s izmijenjenom organizacijom rada. Način rada svih službi sa brojevima telefona dostupan je na web stranici DZ Čitluk.

Molimo građane da se dosljedno pridržavaju uputa svih nadležnih organa, te postupaju u skladu sa istima, kako bismo se za dobrobit cjelokupne društvene zajednice izborili s globalnom pandemijom.

Svjesni smo činjenice da borba neće biti nimalo lagana, te je svaki pojedinac pozvan na maksimalnu društvenu odgovornost stoga u nastavku posebice napominjemo:

– osobe kojima je određena mjera samoizolacije obvezno se moraju telefonskim putem javljati Domu zdravlja Čitluk bez odlaganja (isto vrijedi i za sve one kojima je rješenje o izolaciji izdano od graničnih inspektora bez obzira što je na rješenju navedeno da se jave Zavodu za javno zdravstvo HNŽ)

– sve osobe koje su putovale u koronavirusom pogođena područja ili su bile u kontaktu s osobama koje su putovale u rizična područja DUŽNE SU javiti se Domu zdravlja Čitluk radi evidencije i poduzimanja daljnjih koraka

– svi pacijenti s povišenom tjelesnom temperaturom bez obzira na razlog febrilnosti, kao i pacijenti sa simptomima gripe kao što su kašalj, kihanje i otežano disanje ne dolaze u Dom zdravlja Čitluk bez prethodnog kontaktiranja nadležne službe radi poduzimanja daljnjih zdravstvenih mjera ukoliko za iste bude potrebe. Pacijenti su dužni dati točne informacije o svom zdravstvenom stanju!

Također, ovim putem obavještavamo sve one koji žele pomoći Domu zdravlja Čitluk u radu i borbi protiv koronavirusa da to mogu učiniti uplatom novčanih sredstava ili doniranjem medicinske i zaštitne opreme (zaštitna odjela, maske, rukavice, kaljače, viziri, inhalatori, aspiratori, beskontaktni toplomjeri, defibrilator, EKG, pulsoksimetri itd.). Bilo koji vid pomoći nam je u ovom trenutku uistinu dobrodošao.

Nadalje, koristimo priliku da se zahvalimo svim tvrtkama i pojedincima koji su na bilo koji način u novonastaloj situaciji pomogli DZ Čitluk u nabavci potrebne opreme, sredstava i svih drugih mehanizama koji će nam biti neophodni u situaciji koja nas je sve zatekla. Pomoć nam zaista mnogo znači kao i vaša nesebična i velikodušna potpora.

Popis svih donacija bilo u vidu novčanih sredstava ili opreme se redovno ažurira i dostupan je na web stranici DZ Čitluk.

Za bilo kakva pitanja i/ili nejasnoće budite slobodni kontaktirati nas na brojeve telefona: 036/642-463, 036/642-558 ili na mail adresu: [email protected]

Unatoč svim poteškoćama s kojima se suočavamo, nadamo se da ćemo se zajedničkim snagama izboriti s epidemijom koronavirusa, priopćeno je iz Doma zdravlja Čitluk.

Broj žiroračuna za uplatu novčanih sredstava:

3381202200138492 otvoren kod Unicred bank d.d.

WordPress Video Lightbox