Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Na području općine Čitluk zabilježeno šest laboratorijski potvrđenih oboljelih osoba

Stožer civilne zaštite općine Čitluk danas je održao izvanrednu sjednicu i ponovno pozvao žitelje općine Čitluk da se striktno pridržavaju i primjenjuju mjere zaštite, kao i da se pridržavaju preporuka izdanih od nadležnih tijela za suzbijanje pojave i širenja koronavirusa.

U svojoj obavijesti Stožer ističe da je na području općine Čitluk zabilježeno šest laboratorijski potvrđenih oboljelih osoba. Od toga jedna osoba je na liječenju u SKB Mostar na Klinici za infektologiju, dok je pet preostalih osoba na kućnom liječenju i u stalnom kontaktu s djelatnicima Doma zdravlja Čitluk.

Inače, Dom zdravlja Čitluk radi na ranom otkrivanju oboljelih, njihovim kontaktima, izolaciji istih, testiranju i liječenju oboljelih. Isto tako u dogovoru s nadležnima Dom zdravlja Čitluk poduzima sve protuepidemijske mjere.

U obavijesti Stožera civilne zaštite poziva se žitelje općine Čitluk na smirenost i racionalnost, a važne informacije za sve potvrđene slučajeve čije medicinsko stanje ne zahtjeva bolničko liječenje možete pronaći OVDJE.

WordPress Video Lightbox