Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Udruga Susret od 13. do 15. prosinca organizira sajam „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“

Četvrti božićni sajam Udruge Susret „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ održat će se od 13. do 15. prosinca ispred radionice Udruge Susret. Kao i ranijih godina, organizatori sajma su pripremili oblije različitih sadržaja tako da će posjetitelji moći uživati u jelima s roštilja, uštipcima, palačinkama, fritulama, kuhanom vinu, toploj čokoladi i čajevima, ali i u dobroj zabavi uz brojne izvođače.

Svake sajamske večeri djeca iz Udruge Susret, njihovi roditelji, ostali članovi udruge i volonteri bit će zaduženi za pripremanje hrane i pića i njihovu prodaju na prodajnim štandovima, a za dobru zabavu ove godine pobrinut će se grupe: Brotnjo, Nešto Između, Bili brig, Sirius, Neretva, Takt, tamburaški sastavi FM i Mediteran, Broćanski bećari, ženska klapa Bura, harmonikaš Buco, članovi HKUD Brotnjo i HKUD Sv. Marko – Vionica, te ostali izvođači koji će nastupati svake večeri od 18 do 23 sata.

Posjetitelji sajma imati će priliku također razgledati jaslice i ostale božićne dekoracije izrađene u kreativnoj radionici Udruge Susret.

U Udruzi Susret s velikim nestrpljenjem i veseljem očekuju početak sajma jer će to biti još jedna prigoda za zajedničko veselje i dijeljenje radosti zbog nadolazećeg Božića.

WordPress Video Lightbox