Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Udruga Susret izradila blagdansku čestitku za Općinu Čitluk

Članovi Udruge Susret u svojoj kreativnoj radionici izradili su blagdanske čestitke s kojima prenose pozdrave i lijepe želje povodom blagdana svojim podupirateljima i prijateljima. Jednu takvu čestitku izrađenu s mnogo ljubavi članovi Udruge Susret danas su uručili načelniku općine Čitluk Marinu Radišiću.

Uz srdačnu čestitku u obliku božićne dekoracija, članovi Udruge Susret pozvali su načelnika općine Čitluk Marina Radišića na svoj božićni sajam.

Božićni sajam Udruge Susret ove će se godine održati od 19. do 21. prosinca na Broćanskom trgu. Tijekom trodnevnog predblagdanskog druženja s djecom s posebnim potreba posjetitelji sajma imat će priliku opustiti se svake večeri uz različite glazbene izvođače, a božićni sajam udruge Susret obilovati će i ostalim sadržajima.

Roditelji djece s posebnim potrebama na sajmu će pripremati različite delicija, uz što se pripremaju posebni zabavni sadržaji za djecu, ali i odrasle. Tako će primjerice u subotu, 21. prosinca biti izvedena predstava ,,Božić kuca na vrata” u izvedbi HKUD ,,Didak” – župa Gradnići a te iste večeri Udruga Susret proslavit će i svoj rođendan.

Svi u udruzi Susret s mnogo nestrpljenja očekuju božićni sajam i priliku za druženje sa svojim prijateljima te ulažu mnogo truda u pripreme, no s mnogo radosti članovi Udruge Susret očekuju i veliki božićni koncert na Broćanskom trgu kao i humanitarni malonogometni turnir u Gradskoj športskoj dvorani.

Turnir pod nazivom „Loptom do dobrote“ započet će u nedjelju u 15.30 sati, dok će koncert u organizaciji Župnog ureda Čitluk i Udruge Susret započeti u 19 sati. Na humanitarnom turniru „četiri kafića“ očekuje se veliki broj poznatih sportaša, a na koncertu će nastupiti Mate Bulić, Slavonija Band, Grupa Enigma, Grupa Gabrijel, Grupa Brotnjo i gosti iznenađenja.

WordPress Video Lightbox