Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Udruga Susret i tvrtka Vuprom otvaraju reciklažni punkt

Udruga Susret u suradnji sa tvrtkom Vuprom d.o.o. Čitluk priprema hvale vrijednu akciju koja će započeti 6. travnja i trajati deset dana. Riječ je o otvaranju reciklažnog punkta u koji će Brotnjaci moći donijeti svoj stari i više neupotrebljivi tekstil poput kućnog tekstila, odjeće, posteljine i ostalih predmeta. Reciklažni punkt bit će smješten u neposrednoj blizini prostorija Udruge Susret i  radit će u vremenu od 7:30 do 15:30 sati.

Poštovani naši Brotnjaci, Udruga Susret u suradnji sa firmom Vuprom d.o.o. Čitluk, koja se bavi proizvodnjom industrijskih pamučnih krpa, otvorit će prvi reciklažni punkt.

Želimo Vam najaviti jednu hvale vrijednu akciju, za prirodu, za mene i tebe, za naše zdravlje, kisik, vodu. “Čovječe, priroda bez tebe može. A ti bez nje?” U narednom periodu provest ćemo akciju prikupljanja korištenog tekstila. Svoj kućni tekstil, odjeću, posteljinu, plahte, ručnike i krpe nemojte bacati nego lijepo u vreće odložite. Deset dana trajat će prikupljanje starog i neupotrebljivog tekstila, od 06. do 16. travnja, kada možete donijeti u prostorije pored naše radionice koja se nalazi preko puta Osnovne škole fra Didaka Buntića u Čitluku.

Molimo Vas da ne deponirate niti donosite obuću, deke, madrac, i ostali glomazni otpad. Da samo jedna vreća nepotrebnog tekstila ode na reciklažni, a ne na deponiju puno je. Zato brinemo za prirodi, jer od nje živimo. Zadužila nas je da je čuvamo – poručili su iz Udruge Susret u pozivu.

WordPress Video Lightbox