Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U župnoj crkvi Krista Kralja održan svečani koncert

Veliki župni zbor „Krista Kralja“ i mali dječji zbor „Raspjevani anđeli“ sinoć su u župnoj crkvi Krista Kralja održali svečani koncert. Župa Krista Kralja ovih je dana u posebnom svečarskom ozračju jer će uskoro obilježiti 100. obljetnicu osnutka i proslaviti blagdan svog nebeskog zaštitnika, a na proslavi Krista Kralja bit će blagoslovljen i kamen temeljac za novu župnu crkvu.

Stoga su zborovi pod vodstvom s. Slavice Kožul, pred početak trodnevne duhovne priprave za proslavu Krista Kralja, svojim župljanima podarili lijep koncert kojim su svečarskom ozračju dodali još jednu glazbeno-duhovnu notu.

Zborovi su se na koncertu publici predstavili s nekoliko pjesama kojima izražavaju hvalu Gospodinu, Kristu Kralju i Blaženoj Djevici Mariji pa su se tako na repertoaru zborova sinoć našle skladbe: „Isus Krist“, „Slavit ću te o Bože“, „Dođite kličimo Bogu svom“, „Hvalite Gospodina“, „Lijepa si Marijo“ i ostale skladbe koje hvale Gospodina i njegova divna djela.

Na kraju koncerta zborovima se na odličnom koncertu zahvalio župnik fra Miro Šego, koji je također najavio trodnevnicu čiji program počinje danas i blagoslov kamena temeljca za novu crkvu na samoj proslavi blagdana Krista Kralja i 100. obljetnice osnutka čitlučke župe.

Program sinoćnjeg koncerta vodio je novinar Dragan Soldo.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1193882414092718&type=1&l=efc5bec97b

WordPress Video Lightbox