Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U Vionici će se graditi kružni tok

Projekt izgradnje kružnog toka u Vionici uskoro će započeti. Mjesto budućeg kružnog toka danas su posjetili Tomislav Martinović, zamjenik predsjedavajućeg Skupštine HNŽ i predsjednik Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda Parlamenta FBiH, Stjepan Krasić, ministar prometa i veza HNŽ te Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, koji su se u Vionici susreli s predstavnicima ove mjesne zajednice i razgovarali o izgradnji kružnog toka.

Izgradnjom kružnog toka na prometnoj lokalnoj cesti u Vionici želi se povećati sigurnost odvijanja prometa a sama izgradnja kružnog toka će započeti uskoro. Spomenuti kružni tok bit će izgrađen na dijelu trase Bijakovići-Vionica-Krehin Gradac koja je jedna od prometnih prioriteta.

Projekt izgradnje kružnog toka u Vionici realizirat će se u suradnji Općine Čitluk, Vlade HNŽ i mještana. Dakle, na sličan način kao što je realiziran i projekt rekonstrukcije zgrade područne osnovne škole u Služnju.

Inače, prije posjeta Vionici: Tomislav Martinović, Stjepan Krasić i Predrag Smoljan posjetili su Služanj i s Franjom Turudićem, predsjednikom MZ Služanj, razgledali novouređeni pristup školi sa regionalne ceste i dvorište u kojem je asfaltirano školsko igralište.

WordPress Video Lightbox