Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U tijeku sanacija regionalne ceste R425 na dionici Biletić Polje – Čitluk

Sanacija regionalne ceste R425 na dionici Biletić Polje – Čitluk je u tijeku. Projektom sanacije predviđena je sanacija najkritičnijih dijelova spomenute regionalne ceste, a radovi na R425 dio su radova koje je Ministarstvo prometa i veza HNŽ planiralo provesti na regionalnim cestama u južnom dijelu Hercegovačko-neretvanske županije.

Radove na sanaciji R425 od Biletić Polja do Čitluka vrijedne 400 tisuća KM izvodi poduzeće za izgradnju i održavanje cesta „Putovi d.o.o. Grude“. Sanacija dionice Biletić Polje – Čitluk započela je sanacijom kritičnih točaka na Vidonji, gdje je, pored ostalih radova, na 150 metara najkritičnijeg dijela ceste u asfalt stavljen i eruptivni kamen koji poboljšava karakteristike kolnika u uvjetima niskih temperatura i poledice.

Projekt sanacije regionalnih centa u južnom dijelu HNŽ provodi se na temelju programa koji usvojila Vlada HNŽ na prijedlog Ministarstva prometa i veza, a u okviru ovog projekta izvršena je i rekonstrukcija regionalne ceste R425 na dionici Donji Hamzići – Služanj.

 

WordPress Video Lightbox