Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Mališani iz Dječjeg vrtića Čitluk za četvrtak pripremaju prodajnu izložbu povodom Dana kruha

Mališani iz Dječjeg vrtića Čitluk u četvrtak, 11. listopada svečano će obilježiti Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Za proslavu Dana kruha mališani u suradnji sa svojim odgojiteljicama i ostalim djelatnicima Dječjeg vrtića Čitluk pripremaju prodajnu izložbu koja će se održati u prostorijama vrtića s početkom u 10 sati.

Na prodajnoj izložbi maleni pekari posjetiteljima će ponuditi kruh, razna peciva, ukrase i brojne slastice koje će s mnogo ljubavi pripremiti uz pomoć svojih roditelja. Razigrana dječja mašta i spretne ruke odraslih garantiraju da će i ove godine na prodajnim štandovima, ukrašenim jesenskim plodovima, biti bogata ponuda pekarskih proizvoda i najrazličitijih slastica za svačiji ukus.

Danima kruha i zahvalnosti za plodove zemlje na simboličan se način, blagovanjem kruha, zahvaljuje Bogu na plodovima, radostima, uspjesima i darovima tijekom godine.

Iz Dječjeg vrtića Čitluk pozivaju žitelje Brotnja da se u što većem broju odazovu pozivu i podjele radost Dana kruha s mališanima.

WordPress Video Lightbox