Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U Međugorju uvedena privremena regulacija prometa

Zbog izvođenja radova na izgradnji kružnog toka, a na zahtjev izvođača radova po ugovoru „Rekonstrukcija raskrižja na križanju pravaca Tromeđa – krak za Čitluk – crkva – obilaznica u kružni tok, u zoni izvođenja radova uspostavljena je privremena regulacija prometa.

Kako bi se započeti radovi na uklanjanju postojećeg mosta mogli izvoditi nesmetana a u isto vrijeme i odvijati promet, uspostavljana je privremena regulacija prometa i postavljena odgovarajuća prometna signalizacija. Sukladno shemi privremene regulacije prometa za sav promet je zatvoren izlaz za Međugorje na kružnom toku u Potpolju, dok su vozila koja voze iz pravca crkve i Bijakovića prema Čitluku usmjerena preko nove ceste.

Dakle, za sve vozače koji iz Međugorja žele doći do Čitluk na snazi je zabrana prometovanja preko mosta na mjestu izvođenja radova, a za one koji žele doći iz Čitluka do Međugorja otvoren je prometni pravac preko Tromeđe.

Preporuka onima koji iz Međugorja žele doći u Čapljinu je da koriste cestu ispod Križevca.

Privremena regulacija prometa u zoni izvođenja radova na snagu je stupila jučer te se svi vozači pozivaju na povećan oprez.

 

WordPress Video Lightbox