Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U Međugorju odigrana predstava „Sretni ljudi“

Sinoć je u Međugorju, na trgu ispred muzeja i umjetničke galerije „Naša Majka“ izvedena predstava „Sretni ljudi“.

Tekst za predstavu, u kojoj glume poznate glumice i glumci: Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Siniša Popović i Mladen Čutura, napisala je Nina Mitrović, a predstava je izvedena u sklopu programa proslave Dana općine Čitluk u organizaciji Kulturno-informativnog centra Čitluk i umjetničke galerije „Naša Majka“.

Radnja predstave događa se u kazalištu tijekom predstave te publika ima priliku vidjeti reakcije i ponašanje publike koju u „Sretnim ljudima“ glume glumci, naravno uz mnogo humora.

Predstava „Sretni ljudi“ izgrađena je na unutarnjim monolozima, a velika imena hrvatskog glumišta zorno interpretiraju stanja: Čovjeka koji kasni na predstavu, Sretnog čovjeka koji priča o braku, zabludi, razočaranju. Muškarca i žene koji razmišljaju o kompromisima u životu. Male biljeterke koja sanja o mjestu intendantice, razmišlja o seksualnom iskustvu. Nervozne žene koja priča o sreći u malim dozama. Žene koja je uranila na predstavu i Finog dečka koji je nesretan zbog kraja jedne velike ljubavi.

Sedam priča utjelovljenih u kazališnu predstavu kod publike izazva osjećaj znatiželje, jer u likovima imaju prigodu prepoznati ljude iz svoje blizine, ali i same sebe u nekim situacijama.

WordPress Video Lightbox