Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Kakanj pobjednik stolnoteniskog turnira „Brotnjo Open 2024.“

Jučer je u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk održan šesnaesti međunarodni veteranski turnir „Brotnjo Open 2024.“. Stolnoteniski turni u sklopu programa proslave Dana općine Čitluk organizirao je Stolnoteniski klub Brotnjo, a na turniru je nastupilo osam ekipa iz BiH, Hrvatske i Crne Gore.

Uz stolnotenisače Brotnja, na cjelodnevnom turniru nastupili su stolnotenisači iz Prijedora, Rame/Prozora, Kaknja, Trebinja, Jablanice, Vrgorca i Herceg Novog.

Na jučerašnjem turniru najboljim su se pokazali stolnotenisači STK Kakan, koji su pobijedili u finalu domaćine iz STK Brotnjo, dok je treće mjesto osvojio STK Boka – Herceg Novi.

Poredak:
1. STK Kakanj
2. STK Brotnjo Čitluk
3. STK Boka Herceg Novi
4. STK Vrgorac
5. STK Sveti Sava – Trebinje
6. STK Prijedor
7. STK Hasspin – Jablanica
8. STK Prozor/Rama

Organizatori turnira sve su sudionike nagradili priznanjima, prigodnim darovima, medaljama i peharima. Uručivanje priznanja za ostvareni poredak održano je na prigodnoj svečanosti nakon finala turnira, nakon čega su stolnotenisači iz BiH, Hrvatske i Crne Gore druženje nastavili na zajedničkoj večeri.

Nakon jučerašnjeg zanimljivog stolnoteniskog nadmetanja, danas nas u Čitluku očekuju nova stolnoteniska uzbuđenja jer će se STK Brotnjo na šestom turnusu Prve lige Federacije boriti za plasman u Premijer ligu, natjecanje najvišeg ranga stolnog tenisa u BiH.

WordPress Video Lightbox