Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U dvorištu OŠ fra Didaka Buntića postavljene nove klupe

Gospođa Aida Marić, predstavnica američke nevladine organizacije PH International, posjetila je danas Osnovnu školu fra Didaka Buntića i nazočila postavljanju novih klupa u školskom dvorištu. Klupe za školsko dvorište OŠ fra Didaka Buntića osigurala je sudjelujući u projektu „Harmony“ spomenute američke nevladine organizacije, a realizaciju ovog projekta upotpunilo je i Javno poduzeće Broćanac donirajući korpe za otpatke i novčana sredstva za nabavu nekoliko stabala maslina i sadnica ukrasnog bilja.

Vjeroučitelj Željko Bušić, voditelj Biblijsko- liturgijske sekcije, aplicirao je u ime naše škole na PH Internationalov projekt „Harmony“ te su nam dodijeljena novčana sredstva kojim su nabavljene klupe za školsko dvorište. Da jedno dobro djelo povlači za sobom drugo, dokazao je gospodin Željko Dugandžić, direktor JP Broćanac d.o.o. Čitluk koji nam je velikodušno donirao kvalitetne korpe za otpatke i novčana sredstva kojim su kupljene sadnice stabala za školsko dvorište. Članovi Ekološke sekcije odmah su ih zasadili te tako dodatno uljepšali okoliš. Nadamo se da će ovakve akcije, čiji je cilj doprinijeti općem dobru, potaknuti i druge da se pridruže – poručili su iz OŠ fra Didaka Buntića.

Američka nevladina organizacija PH International, sa sjedištem u Sarajevu, od svog osnutka teži ka svijetu u kojem pojedinci i zajednice surađuju i preko granica u rješavanju izazova i pronalaženju rješenja utemeljenih na razumijevanju kultura. Budući da u svom nastojanju da doprinese jačanju vladavine zakona i smanjenju razine maloljetničkog kriminala, PH International partnerski surađuje s nadležnim institucijama s različitih razina vlasti, današnjem događaju nazočili su i predstavnici PS Čitluk.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1189584474522512&type=1&l=4c62a10cb2

WordPress Video Lightbox