Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U Dom zdravlja Čitluk stigla donacija Broćanske zajednice Zagreb

Broćanska zajednica Zagreb prije desetak dana pokrenula je humanitarnu akciju imajući za cilj prikupiti sredstva za nabavu medicinske zaštitne opreme za potrebe Doma zdravlja Čitluk. Potaknuti događanjima u rodnom kraju, članovi Broćanske zajednice Zagreb osigurali su dio sredstava, dok je dio sredstava prikupljen od donatora te je nakon toga kupljena medicinska zaštitna oprema koja je danas dopremljena u Čitluk.

Broćanska zajednica Zagreb tako je Domu zdravlja Čitluk donirala zaštitna odijela, zaštitne maske i zaštitne rukavice, kao i tri manja uređaja za redovito praćenje zdravstvenog stanja.

Želimo svima puno zdravlja i nadamo se da će ova mala gesta Brotnjaka koji žive u Zagrebu pomoći u borbi s ovom nedaćom koja je pogodila naš zavičaj – poručili su članovi Broćanske zajednice Zagreb.

Iz Doma zdravlja Čitluk zahvalili su Broćanskoj zajednici Zagreb na donaciji zaštitne opreme. Također, Dom zdravlja Čitluk ovim se putem zahvaljuje svim tvrtkama i pojedincima koji su donacijama podržali rad ove zdravstvene ustanove.

WordPress Video Lightbox