Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Daruj opremu za online nastavu

Klasična nastava sada se odvija putem online sustava komunikacije, što nekim učenicima i njihovim obiteljima predstavlja problem jer nemaju adekvatnu opremu da bi ispunili sve očekivane zadatke.

Da bi što veći broj djece i mladih imao adekvatne tehničke uvjete za praćenje online nastave, „Broćanska udruga mladih“ (BRUM) u suradnji sa „Institutom za razvoj mladih KULT“ , pokrenuo je ovu inicijativu za nabavku opreme koja će učenicima omogućiti neometan nastavak obrazovnog procesa.

Za početak se želi pomoći učenicima Srednje škole dr.fra. Slavka Barbarića u Čitluku. U slučaju da se prikupi više uređaja nego što ima potrebnih u Srednjoj školi, nastavit će se sa pomaganjem osnovnoškolcima u općini Čitluk.

Sve fizičke i pravne osobe mogu donirati ispravnu tehničku opremu u prostorije Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića (Ulica Stjepana Radića br. 7) ili ako niste u mogućnosti sami dostavit opremu pozovite ispod navedene kontakte pa će osobe iz udruge doći do vas.

Za sve one koji žele, od sutra će biti moguće pomoći i novčanim sredstvima na broj računa udruge BRUM, o čemu ćete biti sutra obaviješteni.

Opremu možete dostaviti na gore navedenu adresu: ponedjeljak/srijeda/petak u vremenu 10:00-13:00 sati.

Svi donatori trebaju voditi računa o tehničkoj ispravnosti uređaja i biti svjesni da se oprema poklanja obiteljima u potrebi te da neće biti vraćena nakon završetka pandemije koronavirusa ili prestanka odvijanja online nastave.

Kontakt osobe ispred udruge BRUM:
Martin Ivanković (063 551 721)
Dragana Radišić (063 827 621)
ili se javiti u inbox naše Broćanske udruge mladih BRUM.

#darujzanastavu

WordPress Video Lightbox