Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

U Čapljini se održavaju Sportske igre mladih

Na terenu ispred Gradske sportske dvorane Čapljina danas se održavaju Sportske igre mladih.

Sportske igre mladih predstavljaju najveće amatersko natjecanje u našoj regiji kojim se omogućuje besplatno natjecanje djece u različitim sportskih disciplina.

Domaćin današnjih igara je grad Čapljina a na samom početku natjecanja gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić izveo je početni udarac.

U izjavama za medije gradonačelnik Vidić je kazao: “Ove godine održavaju se “Sportske igre mladih” u Čapljini, a ono što se ja nadam je da će ove godine i završnica Sportskih igara mladih biti upravo ovdje. U cijeloj regiji “Sportske igre mladih su postale jedan prepoznatljiv brend i zato nam je drago što danas mi imamo prigodu biti domaćini tim igrama. Čapljina je sportski grad, imamo jako puno klubova različitih sportova ali naravno kao i mnogi drugi fokus stavljamo na djecu. Upravo danas kada će na ovim našim sportskim terenima biti ta naša djeca želimo od njih napraviti i tjelesno i mentalno zdrave ljude jer sutra kada oni narastu oni će voditi ovaj grad.”

Koordinator “Sportskih igara mladih” i voditelj Škole nogometa “Limači” Josip Ilija Kalfić u svom obraćanju je rekao:

Mi smo jedni od suorganizatora ove manifestacije “Sportskih igara mladih” koje je najveće amatersko natjecanje za djecu u BiH, Hrvatskoj i Srbiji.
Pripreme su ove godine malo posebnije zbog ove situacije s koronavirusom ali skupili smo respektabilan broj ekipa. Imamo u Poli kupu sedam ekipa, također i u uličnoj košarci i djevojčica i dječaka po sedam ekipa, u Coca-Cola kupu za starije dječake imamo četiri ekipe.

Sve epidemiološke mjere smo ispoštovali kao što vidite, radi se dezinfekcija ruku na samom ulazu, djeca nose zaštitne maske, održavamo distancu, tako da što se tiče mjera zaštite one su postavljene na jednu visoku razinu.”

WordPress Video Lightbox