Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Trideseta sjednica Općinskog vijeća Čitluk održana u Hotelu Brotnjo

Pod predsjedanjem Predraga Smoljana, predsjednika OV Čitluk, danas je u Hotelu Brotnjo održana 30. sjednica Općinskog vijeća Čitluk.

Na današnjoj sjednici vijećnice i vijećnici informirani su o radu Osnovne škole Bijakovići, Osnovne škole Čerin i Osnovne glazbene škole Brotnjo te su razmatrali pitanja za rješavanje pitanja ispred Općinske službe za gospodarstvo i Općinske službe za prostorno uređenje, imovinsko-pravne poslove i katastar zemljišta općine Čitluk.

Informaciju o radu Osnovne škole Bijakovići u 2022. godini prezentirao je Ivan Ostojić, ravnatelj OŠ Bijakovići, a uz osvrt na proteklo razdoblje, ravnatelj Ostojić osvrnuo se i na početak nove školske godine. Prezentirajući informaciju o radu Osnovne škole Čerin u 2022. godini isto je učinio Pero Petrušić, ravnatelj OŠ Čerin, dok je informaciju o radu OGŠ Brotnjo u 2022. godini prezentirao Jure Sušac, ravnatelj OGŠ Brotnjo.

Prijedloge za rješavanje pitanja ispred Općinske službe za gospodarstvo prezentirala je Jasna Karačić, pomoćnica načelnika, a prijedloge za rješavanje pitanja Općinske službe za prostorno uređenje, imovinsko-pravne poslove i katastar zemljišta općine Čitluk prezentirao je Franimir Pervan, pomoćnik načelnika.

Nakon prezentacije i provedenih rasprava svi prijedlozi pripremljeni za današnju sjednicu od dvije spomenute općinske službe su usvojeni.

WordPress Video Lightbox