Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Sveti Nikola darovima razveselio učenike osnovnih škola

Na radost osnovnoškolaca, Osnovnu školu fra Didaka Buntića, Osnovnu školu Čerin i Osnovnu školu Bijakovići danas je posjetio Sveti Nikola. Učenici od prvog do trećeg razreda ovih škola danas su imali priliku družiti se sa Svetim Nikolom, a kako bi današnji blagdan učenicima ostao u što boljem sjećanju pobrinulo se Central osiguranje koje je za ovu prigodu osiguralo prigodne darove.

Željno očekivani gost osobno je došao napuniti ulaštene čizmice koje su učenici pripremili za današnji dan. Dolazak Svetog Nikole najavio je veseli zvuk zvončića, nakon kojeg bi Sveti Nikola razgovarao sa učenicima u učionicama i uvjerio se da su učenici bili dobri i marljivi.

Svetog Nikolu posebno su razveselile pjesmice učenika, pozdravi njegovih imenjaka i učenika koji danas slave rođendane, dok je Sveti Nikole učenike razveselio darovima.

Iz Osnovne škole fra Didaka Buntića, Osnovne škole Čerin (fotografije možete pogledati OVDJE) i Osnovne škole Bijakovići zahvali li su Central osiguranju na slatkim Nikolinim paketima.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1203647509782875&type=1&l=a7131e85fe

WordPress Video Lightbox