Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Svečana dodjela svjedodžbi i nagrada maturantima 45. generacije SŠ dr. fra Slavka Barbarića

Jučer je Srednjoj školi dr. fra Slavka Barbarića održana svečanost dodjele svjedodžbi o maturi i završnom ispitu maturantima 45. generacije. Priredba je započela točkom glazbene sekcije Deux interludes, u izvedbi Mladena Mandže (II.3), Matee Radišić (II.2) i Glorije Korać (IV.1). Nakon trija za klavir, flautu i violinu pjesmu Hvalospjev ljubavi izveo je Mladen Mandžo (II.3).

Potom je predstavljeno osam odjela: III.8, odjel kuhara i razrednica Antonija Zubac, III.9, kombinirani odjel konobara i prodavača te razrednica Marijana Pavlović i III.10, odjel automehaničara i vodoinstalatera i razrednica Kristina Primorac.

U generaciji su dva odjela opće gimnazije: IV.1, razrednica Danijela Škegro te IV.2, razrednica Ilijana Aralo. Odjel IV.3 su ekonomisti, razrednik je profesor Dario Karačić. Također su dva odjela hotelijersko-turističkih tehničara: IV.4, razrednica Monika Pejić i IV.5, razrednica Katarina Petrović.

Svečanost je nastavljena recitacijom Ivana Sivrića (IV.2) Noćas si, Bože, svratio k meni, autorice Lucije Kordić (IV.2) koja je navedenom pjesmom osvojila prvo mjesto na županijskom natjecanju.

Uslijedila je dodjela nagrada učenicima koji su tijekom srednjoškolskog obrazovanja postigli odličan uspjeh i uzorno vladanje. Razrednici su nagradili najbolje. Dozvolite da ih predstavimo.

Ravnateljica škole, profesorica Adela Škutor, proglasila je najbolju učenicu 45. generacije. Prestižnu nagradu osvojila je gimnazijalka Lucija Kordić (IV.2), uvijek uzorna i odlična, društveno odgovorna i angažirana, dobitnica brojnih nagrada i priznanja. Ravnateljica joj je dodijelila knjigu i zlatnik s likom dr. fra Slavka Barbarića, dar turističke agencije G-tour i gospodina Davora Ljubića.

Pozornost je ponovno stavljena na glazbu. Učenici Ana Pehar (III.3) i Mladen Mandžo (II.3) izveli su skladbu Dubine, a svi su na kraju zapjevali Moja Hercegovina. Program za priredbu pripremila je profesorica Marija Buljan, a voditelji su bili Mia Barbarić, Lucija Kordić i Ivan Sivrić (IV.2). Članove glazbene sekcije za nastup je uvježbala profesorica Vesna Šarić.

Dragi maturanti 45. generacije, sretno!

Više fotografija možete pogledati u objavi SŠ dr. fra Slavka Barbarića (OVDJE).

Mateja Primorac (IV.1), novinarska sekcija/SŠ dr. fra Slavka Barbarića

WordPress Video Lightbox