Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Sudionici Premijer futsal lige BiH održali video konferenciju

Nogometni savez Bosne i Hercegovine jučer je održao video konferenciju u kojoj su sudjelovali predstavnici NS/FS BiH i predstavnici klubova koji se natječu u Premijer futsal ligi Bosne i Hercegovine. Slična konferencija ranije je održana s predstavnicima klubova iz muške i ženske Premijer lige BiH, a tema svih konferencija bila je aktualna situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa i rad klubova.

Malonogometni klub Brotnjo na jučerašnjoj konferenciji predstavljao je Mario Čilić, predsjednik MNK Brotnjo.

NS/FS BiH će i u ovom slučaju zajedno s klubovima iznaći najbolja rješenja kad je u pitanju nastavak natjecanja, prateći aktualnu situaciju u Bosni i Hercegovini vezano za pandemiju COVID-19, kao i preporuke UEFA-e i FIFA-e o daljim aktivnostima. Na prvom mjestu su zaštita zdravlja igrača, navijača i svih sudionika natjecanja pod okriljem NS/FS BiH – navedeno je u objavi na web stranici NS/FS BiH.

U objavi nakon održane video konferencije također je navedeno da su Savez na konferenciji predstavljali glavni tajnik Adnan Džemidžić, izvršni direktor Sektora za sport Elmir Pilav, članovi Odbora za natjecanje Milorad O. Lale i Dušan Marković, predsjednik Odbora za futsal Džafer Alić, kao i članovi administracije zaduženi za futsal.

NS/FS BiH

WordPress Video Lightbox