Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Stari Grad na korak od naslova prvaka Premijer futsal lige BiH

Momčad FC Stari Grad Staklorad pobijedila je u drugoj utakmici finala momčad MNK Brotnjo rezultatom 6:1. Druga utakmica finala odigrana je večeras u Čitluk, a Stari Grad nakon večerašnjeg slavlja od obrane naslova prvaka dijeli samo jedna pobjeda.

Za drugu utakmicu finala Premijer futsal lige u Čitluku je vladalo ogromno zanimanje. Gradsku športsku dvoranu ispunili su navijači koji su za početak utakmice pripremili lijepu koreografiju i od samog ulaska igrača na teren počeli s gromoglasnim navijanjem.

U 9. minuti Nermin Kahvedžić doveo je Mostarce u vodstvo, nakon čega je u 13. minuti na 0:2 povisio Daniel Marinjo De Souza. Minutu prije odlaska u svlačionice Ivan Marković postigao je pogodak za 1:2 i donio nadu domaćoj momčadi, no gosti su u nastavku sa četiri pogotka potvrdili pobjedu.

Dva pogotka za momčad Starog Grada u drugom poluvremenu postigao je Bilal Jelić, dok su Jovan Lazarević i Anel Radmilović postigli po jedan pogodak.

Na kraju utakmice publika u Čitluku pljeskom je nagradila domaću momčad za borbenost a goste iz Mostara za prikazanu igru.

WordPress Video Lightbox