Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Šest odličja za karatiste KK Brotnjo-Hercegovina na Prvenstvu Hrvatske

Prvenstvo Hrvatske u karateu za kadete/kadetkinje, juniore/juniorke i U21održano je u Zagrebu. Karate klub Brotnjo-Hercegovina predstavljalo je devet članova, a sa šest osvojenih odličja klub je zauzeo visoko treće mjesto u ukupnom poretku. Broćanski karatisti osvojili su tri naslova prvaka, jedno drugo mjesto i dva treća mjesta na Prvenstvu koje je i prvi izborni turnir za Svjetsko prvenstvo.

Patricija Prga u kategoriji do 55 kilograma za mlađe seniorke (U21) osvojila je naslov prvakinje, David Paponja u kategoriji do 52 kilograma za kadete također je osvojio naslov prvaka, kao i Dane Juričić u kategoriji do 70 kilograma za kadete.

Srebro u kategoriji do 68 kilograma u juniorskoj konkurenciji osvojio je Željko Pervan, dok su brončane medalje osvojili Dane Juričić i Andrija Vasilj. Juričić je, uz zlatnu medalju u kadetskoj konkurenciji, broncu osvojio u kategoriji do 68 kilograma za juniore, a Vasilj u kategoriji do 75 kilograma za mlađe seniore.

Čestitamo ekipi na dobrim nastupima za klub i naše Brotnjo. Hvala roditeljima, Općini Čitluk i Športskom savezu Brotnja, Bojanu Ubiparipu, treneru Atletskog kluba Brotnjo i svim prijateljima kluba – poručili su iz KK Brotnjo-Hercegovina.

 

WordPress Video Lightbox