Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Seniori i kadeti odigrali Uskršnji šahovski turnir

Jučer je u prostorijama ŠK Brotnjo na Barama, održan Uskršnji šahovski turnir za seniore i Uskršnji turnir za kadete.

Na seniorskom turniru nastupilo je dvanaest igrača. Turnir se igrao švicarskom sustavom od sedam kola, sa tempom igre od 10 min po igraču.

Poslije, do samog kraja, neizvjesne borbe, prvo mjesto osvojio je, ugodno iznenađenje, Tomislav Stojić sa 6 osvojenih bodova. Drugi je bio Borna Pehar sa 5,5 bodova, dok je treće mjesto zauzeo Alen Buntić sa 4 osvojena boda.

Naša tri kadeta koji također nastupaju u seniorskoj konkurenciji Ana Ostojić, Mihaela Buntić i Filip Pehar odigrali su dobar turnir i osvojili po 4 boda kao i trećeplasirani Buntić. Zbog dodatnih kriterija završili su nastup na 4.,5. i 6. mjestu.

U kadetskoj konkurenciji, prvo mjesto je pripalo Šimunu Enzi Buntiću, drugi je bio Ivan Ćorić, treće mjesto je osvojio Josip Korać, a četvrto Maja Ostojić.

Uz ugodno druženje na 64 polja, vrijeme je brzo prošlo, a sve su još “začinili” i naši sponzori: Pizzeria Karaka, Knjižara Pinokio, Butik Lana, Pekarna Lipa. Također se zahvaljujemo i Toši Martincu iz Čerina na njegovom daru. Poslije odigranog turnira, naš klub je darovao i Gojko Prskalo kamenim satom i križem koji će ukrasiti naše prostorije. Još jednom se svima zahvaljujemo, navedeno je u priopćenju Šahovskog kluba Brotnjo.

WordPress Video Lightbox