Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Rok za uplatu križeva produžen do kraja lipnja

Povjerenstvo za obilježavanje i uređivanje grobišta iz II. svjetskog rata i poraća s području općine Čitluk, zbog mnogobrojnih upita građana vezanih za postupak uplaćivanja za postavljanje križeva na memorijalnom Groblju Mira na Bilima, obavještava sve zainteresirane kako će križevi za čije postavljanje uplate budu izvršene do kraja lipnja biti postavljeni do 21. kolovoza 2021. godine i misnog slavlja na Groblju Mira povodom obilježavanja Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima.

Naravno, uplate za postavljanje i samo postavljanje križeva na Groblju Mira nastavit će se i nakon završetka lipnja, a izvođač radova će preostale faze postavljanja križeva dogovarati s Povjerenstvom sukladno tehničkim mogućnostima i broju izvršenih uplata.

Podsjetimo, na nedavno održanom radnom sastanku u Općini Čitluk utvrđen je dio Groblja Mira na kojem će biti postavljeni križevi za žrtve s područja općine Čitluk. Povjerenstvo u svom dosadašnjem radu evidentiralo podatke o ukupno 1582 žrtve, a tijek uplata možete pratiti OVDJE.

WordPress Video Lightbox