Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Potpisan ugovor za utopljavanje dijela zgrade Doma zdravlja Čitluk

Općina Čitluk i Federalno ministarstvo prostornog uređenja potpisali su danas ugovor o sufinanciranju projekta: Utopljavanje Doma zdravlja Čitluk – rekonstrukcija krova odjela pedijatrije, prostorije zavoda za zdravstveno osiguranje, obiteljske medicine i školske medicine. Spomenuti ugovor potpisali su načelnik općine Čitluk Marin Radišić i federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić.

Federalno ministarstvo prostornog uređenja u navedenom projektu utopljavanja dijela zgrade Doma zdravlja Čitluk sudjelovat će sufinancirajući realizaciju projekta sa 50.000,00 KM, dok će Općina Čitluk za realizaciju projekta osigurati 27.117,49 KM.

Potpisanim ugovorom Općina Čitluk obvezale se provesti proceduru izbora izvođača radova sukladnu Zakonu o javnim nabavama, kao i da za jednog člana Povjerenstva za provođenje procedure izbora najpovoljnijeg izvođača imenuje predstavnika Ministarstva, te da će dodijeljena sredstva koristiti namjenski sukladno zakonskim i podzakonskim propisima.

Uz Općinu Čitluk, ugovore s Federalnim ministarstvom prostornog uređenja danas su potpisale općine Grude i Posušje, te gradovi Ljubuški i Široki Brijeg.

WordPress Video Lightbox