Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Raspisan javni natječaj za odabir najpovoljnijeg izvođača radova obnove zgrade KIC-a

Općina Čitluk raspisala je javni natječaj za odabir najpovoljnijeg izvođača radova na projektu rekonstrukcije i nadogradnje zgrade Kulturno-informativnog centra Čitluk. Projektom rekonstrukcije i nadogradnje predviđeno je uklanjanje većeg dijela postojećeg, te dogradnja novog dijela objekta, a nakon izvođenja radova zgrada Kulturno-informativnog centra Čitluk bit će višenamjenski objekt.

Obavijest o nabavi radova objavljena je u elektronskom oglasniku za javne nabave. Rok za primanje ponuda završava 6. listopada u 11 sati.

Procijenjena vrijednost radova iznosi 1.500.000,00 KM, bez uračunatog PDV-a, a sredstva za rekonstrukciju i nadogradnju zgrade KIC-a Općina Čitluk osigurat će preko kreditnih sredstava Razvojne banke BiH.

Podsjetimo, na prijedlog načelnika općine Čitluk Marina Radišića, Općinsko vijeće Čitluk jednoglasno je na 36. sjednici usvojilo prijedlog odluke o kreditnom zaduženju za realizaciju projekta rekonstrukcije i nadogradnje zgrade Kulturno-informativnog centra Čitluk.

Za općinu Čitluk ovo je kapitalan projekt nakon čijeg bi završetka bile izgrađene višenamjenske dvorane, vijećnica, spomen soba za poginule branitelje, uredski prostori i ostali sadržaji, a novoizgrađena zgrada KIC-a bit će mjesto održavanja tradicionalnih broćanskih manifestacija, kulturnih događanja i svih ostalih društveno važnih događaja.

WordPress Video Lightbox